EVO ŠTA VAŠE OMILJENO CVEĆE GOVORI O VAMA: Opisaće tačno ono što vam LEŽI U PODSVESTI
Buket, Foto: Profimedia

morate da znate

EVO ŠTA VAŠE OMILJENO CVEĆE GOVORI O VAMA: Opisaće tačno ono što vam LEŽI U PODSVESTI

Da li ste strastveni obožavalac ruža ili večiti sanjar koji preferira božure?

Objavljeno:

Značenje cveća može biti izuzetno fascinantno jer ne samo da prenosi poruke onima kojima ga darujete, već takođe mnogo otkriva o vama samima. Evo kako da otkrijete kakav ste duh, bazirano na vašoj omiljenoj vrsti cveta:

Ruže

Ako su ruže vaš favorit, verovatno ste strastvena osoba koja voli duboko i predana je u ljubavi. Takođe, skloni ste diskreciji i ne volite preterano da delite svoje emocije i privatni život s drugima.

Suncokret

Suncokret simbolizuje radost, energiju i pozitivan pogled na život. Ako volite suncokrete, verovatno ste osoba vedrog duha i veoma energična, s retko izraženim negativnim stavovima i puna razumevanja prema drugima.

Suncokret
foto: Profimedia

Orhideja

Orhideje se povezuju s grčkom boginjom ljubavi, Afroditom. Ako preferirate orhideje, verovatno cijenite lepotu, ženstvenost i senzualnost. Skloni ste introspekciji i možete biti osetljivi na kritike i negativne komentare.

Lale

Ako volite lale, verovatno ste osoba kojoj drugi prilaze za savete o estetici. Kreativni ste, cenite umetnost i volite da raspravljate o njoj. Komunikativni ste i rado delite svoje mišljenje s drugima.

Karanfil

Karanfili su povezani s autoritetom i jakim emocijama. Ako vam se sviđaju karanfili, verovatno ste dominantna osoba, često vođa u grupi koja ceni strast i izražavanje jakih emocija.

cvet, Ljiljan, Biljka
foto: Printscreen YouTube/Kruna VD

Ljiljan

Ljiljani simbolizuju istinu, čistotu i ponovno rođenje. Osobe koje vole ljiljane obično su od poverenja, odlučne u svojim namerama, ali retko praštaju drugima i sebi.

Božur

Božur se povezuje s kreativnošću i sanjarstvom. Osobe koje ga vole su plemenite i posvećene porodici i prijateljima, gradeći kvalitetne odnose.

Gerber

Gerbera cvetovi simbolizuju ljubav, strast, pobedu i zadovoljstvo. Oni kojima je gerber omiljeni cvet veruju u ljudske odnose, međusobno dopunjavanje i podršku drugih, te vole da prave planove i posvete pažnju detaljima.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.